Laskutus

Laskutus ja muut palvelut

Laskutus ja palkkalaskenta koetaan usein aikasyöpöiksi. Ulkoistamalla ne ammattitaitoiselle tilitoimistolle vapautat aikaa yrityksesi ydintoimintoihin – eli niihin, jotka tuovat liikevaihtoa ja tulosta. Laskutuspalveluamme ja palkanlaskentapalveluamme käyttävät niin pienet kuin vähän suuremmatkin yritykset.

CoAccounting tarjoaa kaiken mitä yrityksesi taloushallinnon hoitamiseen tarvitset ja vieläpä sähköisesti. Palveluvalikoimamme on kattava. Kauttamme hoidat luotettavasti yrityksesi laskutuksen ja palkanlaskennan, eli meiltä myös kattavat palkkahallintopalvelut. Myös saatavien valvonta on tärkeä asia. Reskontrasta selviää, ketkä asiakkaat eivät vielä ole maksaneet laskuaan ajallaan ja tarvittaessa voimme lähettää maksukehotuksen näille.

Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta ja Procountorin mahdollisuuksista!

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO
Sähköinen laskutus, verkkolaskutus ja palkanlaskenta.
SÄÄSTÄ AIKAA JA VAIVAA

Onko yritykselläsi jo verkkolaskuosoite?

Laskutuspalveluun kuuluu tietenkin myös verkkolaskuosoitteen hankinta yrityksellesi ja verkkolaskun lähettämis- ja vastaanottomahdollisuuden järjestäminen. Sähköisen laskutuksen ansioista etäisyyksillä ei ole enää väliä, voit seurata myyntiä reaaliajassa esimerkiksi Procountor-tililtäsi.

Ota yhteyttä!